Besøk av styret for stiftelsen Fritt Ord

Per Egil ønsket velkommen til Elverum folkehøgskole og nevnte spesielt at skolen har egen refleksjonstime med danning hver uke og at fjorårets vinner av Fritt ord konkurransen for videregående skoler ble vunnet av Marta Berstad en av årets elever på Foto/Opplevelser.

Øystein Egge orienterer om festivalen i foredragssalen på Elverum folkehøgskole

Egge gav styret et innblikk i hvordan MoW ble startet og intensjonen med filmfestivalen; en filmfestival om krig og konflikt, fred og forsoning. Gjestene fikk videre se og høre om tidligere festivaler og programmet for årets festival.

Fra venstre rektor Per Egil Andersen, daglig leder i MoW Øystein Egge, Bård Vegard Solhjell, Anine Kierulf, Guri Hjeltnes, Grete Brochmann (styreleder Fritt Ord), Sigrun Slapgård, Frank Rossavik, Christian Bjelland, Knut Olav Åmås(daglig leder Fritt ord), Tone Lien(leder ERNU) og Ingvild Bjerkholt(senior advisor Fritt Ord)

Guri Gjeltnes, styremedlem i Fritt ord og tidligere elev ved skolen, viste gjesten rundt på skolen og orienterte om aprildagene 1940 sammen med rektor.

Guri Hjeltnes orienterer om “Kongens nei” i Kongerommet på Elverum folkehøgskole

Skriv en kommentar