Linjer

Elverum folkehøgskole har en linje for alle – fra kunst og tømrer, til ekstremsport og internasjonal norsklinje.

Det varierte linjetilbudet gjør at mange ulike mennekser velger Elverum folkehøgskole. På den måten får vi et godt mangfold på skolen, med mye kreativitet og ulike meninger og synspunkter.

På Elverum folkehøgskole har vi linjer der du får utfolde deg, utfordre deg selv og bli kjent med mange nye mennesker fra hele Norge – og hele verden.

Linjedager og linjeuker

Hver uke er det linjefag på tirsdag, onsdag og torsdag. Dagene fortsetter med ulike valgfag på ettermiddagen og kvelden.

Hvert semester har vi flere rene linjeuker der hele uka brukes på linja til workshops, større prosjekter, studieturer, samarbeid med andre linjer, dagsturer og fordypning.

I tillegg til linjene

Linjene utgjør bare én del av folkehøgskoleåret. I tillegg velger du valgfag og du har fellesfag, temauker og seminar sammen med resten av skolen. Dette er med på å fylle opp ukeplanen din.

Det sosiale livet utenfor undervisningen spiller også en stor rolle. Måltidene, internatlivet, elevkvelder, programkvelder, samarbeid i elevrådet og uendelig mye annet er med på å gjøre folkehøgskoleåret komplett.

Det skjer mye «magisk» når 100 mennesker møtes med et felles mål om å skape minner for livet!