Foto/Opplevelser

O S L O | Gatefoto og TV-innspilling

Midt i en hektisk utstillingsproduksjon tok vi en dags pause i Oslo for å skifte fokus, henge sammen og ta bilder i litt andre omgivelser enn de vi hadde hatt i Lofoten uka før!

Gatefoto

Det har skjedd mye i Oslo de siste årene, og byen er i stor utvikling. Bjørvika, Barcode, Operaen, Nye Deichmann, Munch-museet og en rekke andre moderne bygninger skaper kule rammer for gate- og arkitekturfoto der linjer, kontraster og øyeblikk fra bylivet står i sentrum.

Vi hadde hele dagen til rådighet, og kunne gjøre det vi er best på: å bruke usannsynlig lang tid på å gå veldig korte avstander, fordi vi fotograferer alt vi finner på veien 😂

Foto.no

Hos Foto.no ble vi tatt imot av markedssjef Karen som fortalte litt om butikken, workshops, utstyr og bransjen. Og etter å ha sikla på oss dehydrering kunne vi re-hydrere og spise middag vegg-i-vegg på Oslo street food.

Nytt på nytt

Deretter gikk turen videre til NRK som publikum på Nytt på Nytt-inspilling. Vi fikk bekreftet at alt man ser på tv er løgn, og var villig med på å late som at det var fredag allerede på torsdag da episoden ble spilt inn. Gjester var Marie Sneve Martinussen og Bjørn Eidsvåg, og vi kan anbefale å få med seg en innspilling, da det er MYE som ikke kommer på tv som er fryktelig morsomt – og ganske drøyt.