Siste dag i Tsumeb for Afrika.

I dag var det julaften i 8 barnehager. I samråd med lederne har våre elever kjøpt inn praktisk og nødvendig utstyr ( og litt godteri) som ungene fikk i dag- på siste dagen i Tsumeb . Og så noen bilder fra Help the Helpless hvor Snorre,Eirik og Isak har vært,samt fra Prinsesse Diane og Matja, Marthe og Silje.Dette er den største barnehagen og har også støtte fra SOS-barnebyer i Tsumeb. I morgen tidlig drar en sliten , men fantastisk positiv gjeng,sørover med John og Charlie.Regner med å være tilbake i hovedstaden Windhoek ved 2- tiden…slik at de siste namibiske dollar kan bli brukt.Kanskje på julegaver?

Skriv en kommentar

Comments
  • Tove Brovold Vasaasen
    Svar

    Såååå nydelige bilder av en herlig gjeng. Tusen takk til Elverum Folkehøgskole for ei flott linje! Så viktig jobb dere og elevene gjør. Hilsen Tove Brovold Vasaasen 🙂