Foto+Håndball=🔥

Photoshop, flammer og studiolys kom «på banen» da Foto og Håndball samarbeidet om spillerportretter og hallbilder!

En av fordelene med å være en folkehøgskole med ni ulike linjer er samarbeidsmulighetene på tvers av linjene.

Et prosjekt vi har hatt på blokka lenge er en studioshoot med linjene Foto og Håndball, med mål om å skape kreative og visuelt slående spillerportretter, og samtidig utveksle erfaringer og gi hverandre et innblikk i livet på de to linjene.

Spillerportretter er noe alle store klubber bruker i markedsføring- og promosammenheng, men også til bannere og rollups i hallen på kamper og arrangementer. Og gjør de store klubbene det, må jo vi selvsagt steppe opp også.

Idéen ble satt ut i live gjennom to linjedager. Fotolinja rigga til studio med lys og bakgrunner, og Håndball-linja stilte som modeller, for det vi bare kan regne med er det første av mange slike oppdrag gjennom en lang fremtidig karriere 😇

Bildene ble tatt med inn i Adobe Photoshop, frilagt og kombinert med andre grafiske elementer, bakgrunner og effekter. Dette var nytt terreng for mange fotoelever, og det ble god og nyttig trenging i å redigere og manipulere bilder, helt fra start i studio til ferdig produkt. I tillegg ble det tid til å leke med de endeløse mulighetene i Photoshop 🤓

I tillegg ble fotoelevene med i hallen på trening for å knipse action-shots i bevegelse, noe som er mer krevende enn man skulle tro.