Bistanden fungerer på tross av virus

Det er bra at bistanden vår fungerer selv om vi ikke kunne reise ned til Kasese iår. Rapporten fra Kasese er et lite positivt innslag i disse surrealistiske tider med elever hjemme og med fjernundervisningsopplegg og mye facetime. Årets store mål var å hjelpe Kasese-prosjektene,og spesielt landbruket med en traktor. En flott Massey Ferguesson er på plass og heldigvis kom vår fagmann Iver Husum ned til Uganda før reiseforbudene inntraff. Så han har hatt intensiv opptrening av bruken av traktoren, samt ordnet med vedlikeholdsavtaler med firmaet i hovedstaden Kampala. Så får vi håpe at flest mulig av oss i år får anledningen til å reise ned på et senere tidspunkt.

 

Iver kurser gutta i traktorkjøring .

Og vanningsanlegget virker her og over hele landbruket.

Fra den offisielle presentasjonen av traktoren,- dog uten ambassadøren og de viktigste bidragsyterne

Stolt landbrukssjef. Gratulerer Salomon!

Sjefen selv har sendt bilder med teksten: “Tusen takk til Elverum folkehøgskole” Hilsen Aganatiya Katya

Skriv en kommentar