Julegaven som hjelper.

Julegave til Uganda

Elverum folkehøgskole selger julegaver for å hjelpe fattige familier knyttet til hjelpeprosjektene våre i Kasese. I samarbeid med ledelsen ved Rwenzori Elverum Educational Centre (REEC), har vi blitt enige om at følgende julegaver er sterkt ønsket:

 

Gaver 2019Pris
1. Matpakke til familie med ris, løk, kål, mel, krydder og salt – samt såpestykkerKr.   80,-
2. Myggnett mot malariaKr. 100,-
3. En høneKr. 200,-
4. Ei voksen geitKr. 400,-
5. En skolepakke med nødvendig skoleutstyrKr. 500,-
6. Et skoleår  (Full pakke med internatplass, skolepenger, uniform og mat for en elev ett år)Kr. 1500,-

 

Slik går du frem:

Overfør beløpet på konto 3000.32.34475 eller VIPPS 88831. Merk betalingen med «Julegave 2019 + nr på gave»! Send en melding til geir@elverumfhs.no eller 97120983, med navn og adresse så sender vi julegavekortet til deg.

Vi  sender alle pengene  sammen med registrert gaveliste til Kasese – hvor skolen vår samler de fattige til jule- og nyttårsfest…og gaveutdeling!

 

Hilsen oss på Elverum folkehøgskole

Vilde, Kamilla, Marie, Isak, Anders F, Ada, Snorre, Åsta Catrine, Eirik, Marthe, Madelen, Hanna, Synne, Inga, Silje, Gina, Johanna, Mathilde, Anders T, Lisa, Matja, Sunniva, Maylin, Johanne, Katrine og Geir

 

Ha en fin førjulstid!

Skriv en kommentar