NCFU sommerleir 2022

Tidenes sommerleir går av stabelen 25. til 29. juni, og dette vil du ikke gå glipp av! Som alltid finner leiren sted på Elverum Folkehøgskole og vi kan friste med spennende aktiviteter, lek, moro og ikke minst masse deilig glutenfri mat. 

Vi ønsker å lage tidenes beste sommerleir og håper nettopp DU ønsker å være med oss på moroa. Bedre måte å starte sommerferien på finnes ikke!

Vi byr på morsomme aktiviteter, spennende workshops og gode foredrag. Som tidligere år blir det blåtur til en hemmelig destinasjon. Så ta med eventyrlysten og bli med oss på tur. Vi kan garantere god stemning, nye venner og mye god mat!

Leiren koster bare 950 kroner hvis du melder deg på før 1. juni, prisen etter 1. juni er 1250kr. Med NCFU sin reisefordelingsordning vil ingen måtte betale mer en 500kr i reise uansett hvor i landet du kommer fra. 

alt

Hva gjør vi egentlig på leir?

Noe av det viktigste NCFU gjør er å legge til rette for at man kan møte andre cøliakere fra rundt omkring i hele landet.

Helt siden starten har NCFU jobbet for å lage både nasjonale og lokale arrangementer, hvor man kan møte andre cøliakere på en uformell og hyggelig måte. Gjennom slike møter tror vi at man kan bygge vennskap, skaffe seg erfaringer og bli tryggere på sin egen diagnose. Det er klart at det kan være slitsomt å ha cøliaki, men det kan være fryktelig enkelt også!

alt

Deltakeravgift

Vi har en lav, fast pris på sommerleiren. Det koster bare 950 kroner å delta. Det dekker opphold, mat og alle aktiviteter!

I tillegg dekker vi all reise over 500 kroner. Det vil si at det koster deg maks 1450 kroner å delta på sommerleiren, uansett hvor i landet du reiser fra!

Fellesbuss!

Det vil bli satt opp buss fra Oslo Bussterminal, via Gardermoen til Elverum. Denne koster 200 kroner tur/retur og kan legges ved som en del av reiseutgiftene i reiseutjevningen. Vi anbefaler alle som reiser med fly til Gardermoen å bestille billetter med forventet ankomst senest 30 minutter før oppsatt busstid. (se under).

På returreisen anbefales også å beregne god tid, da bussen av ulike årsaker kan bli forsinket.

Bussen går kl 13.00 fra Oslo Busstasjon, kl 13.45 fra Gardemoen og kl 15.30 på skysstasjonen i Elverum sentrum.

Bussen går tilbake fra sommerleir 29.06 kl 12.30

Vi sees!