Aktiv for Andre 2018 – Del 1

I solskinn og mye vind, blant vakre høstfarger, var det igjen tid for “Aktiv for Andre”. Folkehøgskolen har forberedt seg godt slik at barna skal få en aktiv, spennende og innholdsrik dag.  

Hundrevis av glade elever møtte i dag opp til det årlige arrangementet “Aktiv for Andre”, et arrangement der elevene løper og sykler til inntekt for folkehøgskolens bistandsprosjekt. Bistandsprosjektet i Kasese, Uganda kan dere lese mer om her.

På “Aktiv for Andre” deltar barneskolene Kirkeby, Hernes, Hanstad, Frydenlund, Søbakken, Lillemoen, Vestad, Sørskogbygda, i tillegg til læringssenteret og Hanstad ungdomsskole. Hver elev har skrevet et sponsorskjema, og blitt sponset av familie og venner for hver runde de løper. På denne måten gir elevene noe til andre og seg selv, ved å være aktive.

Dagen ble åpnet av rektor Per Egil Andersen som understreket viktigheten av arrangementet. Barna ble videre med på en oppvarmingsdans, fremført av elever fra dans valgfag. Dette ga mye energi, og elevene var klare til å løpe. Langs med løypa kunne man finne ivrige barn – og noen mer slitne, men elever fra folkehøgskolen kledd i forskjellige kostymer var med å heie dem frem!

– Siri og Aina

Skriv en kommentar