Rare Eventyr dag 2

Kostymeprøver, manusskriving, konsert med Viken FHS og annet gøy!

 Elevene på Elverum folkehøgskule startet dagen med «Ord for dagen» i foredragssalen klokka 08:00. Vanligvis starter vi litt seinere på mandager, men i foredragssalen var det likevel bare glade og motiverte ansikt å se. 

Allerede tidlig om morgenen var scenegruppene fullt i gang med kostymeprøving nede på kostymerommene. Lærer Beate hjalp alle elevene med å finne de rette kostymene og stemningen var på topp. Alle syv gruppene fikk prøvet ulike antrekk, og eventyret kom dermed ett skritt nærmere perfeksjon. Både Rødhette, Askeladden og Ulven var på besøk.  

Med kun 4 dager igjen til premiere fikk alle gruppene mye å gjøre, men heldigvis tok alle utfordringen på strak arm. Dokumentasjonsgruppa måtte sjonglere både vlogging, blogging, instagram, facebook og fotografering på en gang. Heldigvis fikk teamet enda en episode av “Rare eventyr” i boks, samt flere innlegg på instagram og facebook. 

Serveringsgruppa tok et skikkelig skippertak, og i løpet av kort tid pyntet gruppa opp hele peisestua med fine lys, ballonger og andre dekorasjoner. I tillegg bakte de boller til alle elevene. 

Sist men ikke minst jobbet scenografigruppemedlemmene tett med sine egne indviduelle grupper og skaffet dem rekvisittene de trengte. I tillegg fikk gruppen dekorert mye av “eventyrtunnelen”, som de har høye ambisjoner om. 

Da det nærmet seg middagstid hadde nesten alle scenegruppene blitt ferdige med sitt eget manus. I år, som i fjor, skal forestillingen kun bli fremført internt på skolen. Derfor har gruppene fått streng beskjed om at manuset skal forholdes topp hemmelig!  

Da en lang dag omsider nærmet seg slutten, fikk alle seg en stor overraskelse. Plutselig fylte peisestua seg med elever fra Viken Folkehøgskole som var klare for å servere en flott forestilling! 

Elverum folkehøgskule fikk bakoversveis da de talentfulle musikerne satte i gang konserten. For en kveld! 

– Skrevet av Dokumentgruppa

Berge Bistand Bærekraft Flåm Gudvangen Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk bremuseum Norsk Cøliakiforening Studietur Troldhaugen Vatnahalsen Ålesund