Temauke

Forrykende folkhighschoolympics!

Årets temauke har gått inn i historiebøkene. Her er filmene – og en liten recap.

Det har vært en drømmeuke fra start til slutt. Fra åpningsshowet med lyd, lys, film og pyro – til avslutningen med pardans, isbading og premiere på øvelsen «Capture the flag» i olympisk sammenheng.

Det har ikke vært langt mellom høydepunktene. Vi har hatt maraton og samlet inn over 230 000kr til bistand – på litt over ett døgn! Vi har arrangert konkurranser i limbo, lynsjakk, poker, Nintendo Wii, på miniski og på akematter. Det har vært latter, jubel og tårer.

Elevene har stått sammen i landene sine i tykt og tynt, og til tross for utfordringer har det vært jublet for sisteplasser, førsteplasser, fjerdeplasser og for andreplassen.

Men det har også vært følelser, sinne og frustrasjon. Dette tar vi på «tar det på alvor-kontoen». For det er helt fantastisk at vi kan arrangere tulle-ol, og få så mye engasjement fra 130 elever i en litt for stor t-skjorte.

Et annet høydepunkt som er verdt å trekke frem er torsdagens Pardans. 13 par prøvde seg på dansegulvet, før Marina og Philip til slutt trakk det lengste strået.

Avslutningsdagen fredag startet med isbading, hvor elevene fikk prøve badetemperaturen i Sagtjernet.

Til slutt var det landet Den Demokratiske Republikken Sapetistan som stakk av med den gjeve vandrepokalen.

Til slutt, en oppsummeringsvideo:

Berge Bistand Bærekraft Flåm Gudvangen Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk bremuseum Norsk Cøliakiforening Studietur Troldhaugen Vatnahalsen Ålesund