Arrangementer

Skolestart 2021/2022

Søndag 22. august starter skoleåret 21/22, og vi gleder oss til å ta imot 130 spente, nye elever. Her er informasjon om oppstarten.

10.00–14.30: Mottak

 1. Møt opp på skolen. Adressen er Strandbygdveien 143, 2409 Elverum. Vi møter deg i innkjørslen. For å redusere risiko for smittespredning kan dessverre bare en foresatt følge eleven. Den foresatte kan ikke bli med inn på internatet, og må reise når eleven har pakket inn på rommet.
 2. Alle elever hurtigtestes for Covid-19 ved ankomst. Testen utføres av helsepersonell.
 3. Finn en parkeringsplass, og henvend deg utenfor hovedbygget. Hils gjerne på de du møter – men husk å holde avstand. Vi er ikke én kohort (ennå 😊)
 4. Du får romnøkkel, og vi registrerer om du har behov for diettmat som glutenfritt, vegetar eller har allergier. En ansatt blir med og viser deg internatrommet ditt. Kanskje roomien din har kommet allerede?
 5. Du skal fotograferes til student-id, og til et elevkart med oversikt over alle på skolen. Med dette bildet kan man lett lære navn på de andre elevene. Den ansatte som møter deg viser hvor fotograferingen foregår.

15.00: Åpningsprogram med presentasjoner, taler og konsert.

16.45: Kort møte i linjene.

17.00: Middag.

19.00: Bli kjent med linja.

20.30: Kaffe og kaker linjevis.


VIKTIG: Tiltak i forbindelse med Covid-19

Vi tar smittevern på alvor, og har god erfaring med forebygging av smitte. Vi samarbeider tett med smittevernlegen i Elverum, som har gitt følgende instruks.

 • Vask hendene dine, bruk håndsprit, hold avstand og følg nasjonale tiltak. Bruk munnbind dersom avstand ikke kan holdes.
 • Elever kan komme med kun én foresatt.
 • Den som følger eleven får ikke komme inn på internatene, og må returnere når eleven har pakket inn på rommet.
 • Elever som har luftvegsinfeksjon, må være hjemme til de har vært symptomfrie i et døgn.
 • Elever som er syke av Covid-19, må være hjemme til de er friske, og i karantene til lege godkjenner at de kan reise til skolen.
 • Alle elever skal oppholde seg på skolen de første 14 dagene.
 • Flere tiltak rundt Covid-19 og smitteforebygging vil bli gjennomgått sammen med elevene ved skolestart. Dette gjelder personlig hygiene, matservering, renhold, eventuell isolering og testing.
 • Les Regjeringens nasjonale tiltak her.

Sammen skaper vi en trygg skolestart. Vi sees 22. august!

Bistand Bærekraft Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk Cøliakiforening Studietur