Første skoledag 21-22

Velkommen til 125 nye spente elever!

Første skoledag kommer alltid med et lite lass kriblende sommerfugler – også for ansatte. Men mest spent var nok de 125 nye elevene.

På grunn av Corona-situasjonen ble alle elever testet på vei inn på skolen. Og med 100% negative tester fikk vi den starten vi håpte på. Den første uka skal vi likevel holde oss i kohorter på linjene for å ivareta godt smittevern etter råd fra kommunelegen.

Ved ankomst fikk elevene utdelt romnøkkelen, og ansatte guidet de rundt på skoleområdet på vei til internatrommet. Der fikk de det spennende første møtet med roomien, og kunne pakke ut i sitt nye hjem.

Åpningsprogrammet samlet alle ansatte og elever, og fra scenen talte rektor Per Egil Andersen og varaordfører Eldri Svisdahl. Varaordføreren informerte om en del av tilbudet i Elverum og ønsket elevene varmt velkommen til byen vår.

Som alltid når vi samles felles ble det allsang. I tillegg ble alle ansatte presentert og lærerne fremførte en liten velkomstsang.

Som kronen på verket spilte husbandet «The Husband» – bestående av lærerne Per og Arild, assisterende rektor Åsmund, vaktmester Morten og kokk Kjell-Roger – klassikere som «Let me entertain you» og «Comfortably numb».

Etter middag hadde vi våre første møter i linjene, og begynte å bli kjent med hverandre. Navn begynte å sitte, og alt det fremmede var ikke like fremmed mer. Nå kan vi endelig begynne!

Bistand Bærekraft Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk Cøliakiforening Studietur