Livet på skolen

Både intim og storslått konsert med Lewi Bergrud

Sammen med Torbjørn Dyrud ble det en magisk stund med musikk i storstua vår.

Lewi Bergrud har stått på scena siden han var 8 år gammel. Han kommer fra en musikalsk familie på Toten, hvor både musikaliteten og gode verdier sto i høysete. Dette grunnlaget, sammen med en bred erfaring som multi-instrumentalist i forskjellige bandsammensetninger, samarbeid med barndomsvenn Knut Anders Sørum og headhuntet som bassist for Kurt Nilsen gjør at Lewi er en stor norsk artist med et tydelig og godt budskap.

Lewi kom til Elverum sammen med pianistkamerat Torbjørn Dyrud med et godt knippe låter fra katalogen sin, hvor han tok oss med på en reise gjennom gode historier, temaer til ettertanke og ikke minst fantastisk musikk.

Lys og lyd stilte vi med her med vår interne eminente lydtekniker Kjell Roger. Summa sumarum en magisk kveld for våre elever – og for en gjeng elverumsinger som kjøpte billett og fikk oppleve «de tre hellige K’er»: Kaffe, kringle, konsert.

Berge Bistand Bærekraft Flåm Gudvangen Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk bremuseum Norsk Cøliakiforening Studietur Troldhaugen Vatnahalsen Ålesund