Snowboard/Freeski

Intervju med Silke og Nizo på Snowboard/Freeski

Nicolas Nizo Størmer

Alder: 20 år
Kallenavn: Nizo 
Kommer fra: Nesodden
Ski eller brett: Snowboard

Hva var grunnen til at du søkte Snowboard/Freeski?
Grunnen til at jeg søkte Snowboard/freeski er fordi alle vennene mine skulle flytte vekk fra Nesodden, og jeg visste ikke hva jeg ville, så jeg tenkte det var en fin måte å oppleve noe nytt, samt bli kjent med nye folk. Fun fact: søkte faktisk bare en uke før skolestart!

Hvor lenge har du stått?
Sto mye på brett før, sikkert siden barneskolen, men så tok jeg meg en pause mellom slutten av ungdomsskolen, og nå. Har savnet det veldig!

Hva er målene dine med å gå på folkehøgskole?
Målene mine vil nok være å bli mer komfortabel sosialt, og få tilbake gleden med snowboard. Jeg hadde også et ønske om å bli flink på skateboard og lære meg triks. Som tidligere nevnt hadde jeg også som mål å få nye venner. Alle som har gått på folkehøyskole sier jo at det er det man burde gjøre, så mest av alt ville jeg bare ha det kjekt med medelever.

Hvordan føles det når du står i bakken?

Følelsen i bakken er fantastisk, litt musikk på øret og fint vær, da kan jeg ikke be om noe bedre.

Hver gang jeg skal hoppe på hopp og ta et triks eller noe må jeg finne riktig sang, for at følelsen skal bli complete!

Hvordan er det sosiale på linja?
Det er kjekt å være med folk som har samme interesse som meg. Vi finner på mye gøy sammen, og hver gang noen har bursdag drar vi på bowling og spiser pizza for å ferie personen, det er alltid stas! Det er en bra motvekt mot mye energi og guttastemning.

Hva «jobber du med» i bakken for tiden?
Nå om dagen jobber jeg med å lande BS dobbel cork 1080.


Silke Termansen

Alder: 21 år
Kallenavn: Hahah intet, bare Silke 
Kommer fra: Varde i Danmark
Ski eller brett: Snowboard

Hva var grunnen til at du søkte Snowboard/Freeski?
Jeg valgte snowboard/freeski for at udvikle mig, især i parken, da jeg ved at det er en stor del af linjen her. Jeg søgte også bare den norske natur, og vil generelt gerne bruge mere tid i bakken.

Hvor lenge har du stått?
Jeg har stået på ski i omkring 5 år og snowboard omkring 6-7 år.

Hva er målene dine med å gå på folkehøgskole?
Mine mål med at gå på folkehøgskole er at skabe nye relationer og udvikle mig – få et større bekendtskab til Norge og kulturen – afprøve en masse nye ting – måske finde nogle svar på, hvad der skal ske efter 😉

Hvordan føles det når du står i bakken?
Når jeg er i bakken, så er jeg megaglad. Der er altid god stemning, så humøret stiger! Det er fedt at vide at man bruger sin tid på noget man synes er det fedeste!

Hvordan er det sosiale på linja?
Linjen er fantastisk og alle er i godt humør, hvilket smitter.

Alle er åbne og tager hånd om alle – så det er sociale er perfekt. Ofte en goofy stemning, hvilket alle nyder. Det er bare splendid!

Hva «jobber du med» i bakken for tiden?
Lige nu bruger jeg tid på at lære rails og boxe – bl.a. boardslide – så skal jeg også øve på min 180 😎

Bistand Bærekraft Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk Cøliakiforening Studietur