Backpacker/Ekstremsport

Backpacker/Ekstremsport og Snowboard/Freeski tester vær og bølger på Jæren

Etter mange timers kjøring åpnet Jærens vakre enger seg for oss i 21-tiden, mandag kveld. Tålmodige elever sjekket inn på Boretunet, hoppet i seng (håper lærerne), for å gjøre seg klare for en magisk dag på stranden.

Marius(fotograf) og Halvor (blogger) er lærere, og på denne turen, også sjåfører. Vi valgte å kjøre E18 til Kristiansand og E39 videre til Jæren. Turen var lang, men veiene gode.

Ungdommen, etter hva jeg har gravd frem, er at de koser seg og er utslitt. Konstant jobb i vannet sliter ut muskler vi ikke visste vi hadde, så etter to lange, fine dager på stranden blir det fint med en rolig filmkveld. Noen gir seg ikke, og kaster seg ut i bølgene en tur til ikveld, onsdag.

I morgen er det siste dag her på Jæren. Vi trosser regnet, som vi gjorde i dag, og surfer oss frem til ca kl 14, før vi vender nesa hjemover.

Veldig glad for å bli bedre kjent med gjengen, de er inkluderende og gode med hverandre og oss. To ting jeg vil trekke frem er matlaging og opprydning. Guttene lagde pizza på tirsdag og jenten taco i dag, begge dagene så kjøkkenet strøkent ut etter festmåltidene (backpackerne), mens Snowboard/Freeski handlet (etter budsjett) og lagde mat i egne matgrupper! Bra greier.

Bistand Bærekraft Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk Cøliakiforening Studietur