Musikk – Band/Vokal

Musikk – Band/Vokal går våren i møte med kreative krefter.

Konserter, studioprosjekter, norgesturnè og innspilling av musikkvideo i utlandet.

Det nye året er godt i gang allerede, og vi på musikk går et travelt og morsomt halvår i møte. Som en kick-off til turnèen i mars, så skal vi lage og arrangere en huskonsert her på skolen om ca 3 uker. På den huskonserten skal det være 8 egenproduserte låter og 2 covers, så det produseres nye tekster, melodier og sammensetninger av akkorder om dagen. Det skal også læres mer inngående om lyd og lys, fra opprigging via design til nedrigg, som vil bli viktig å kunne på turnèen og videre i livet som musiker.

Videre vil det bli viet plass til kortprosjekter som auditionteknikk, performance art, lek og manipulasjon med naturlyder i studio og musikkteoretiske oppgaver. Det vil også bli viet masse tid til øving på post-produksjon av innspilte sanger. Dvs kurs i hvordan man mikser og mastrer lyd til et ferdig produkt.

Etter påsken så skal vi lage musikkvideoer av innspilte egenproduserte låter vi har, og vi kombinerer det med en utenlandsreise sammen med Fotolinja hvor vi kan få enda mer spenstige bakgrunner til videoene enn det Elverum har å by på, selv om det er masse fint i Elverum selvfølgelig. Og så avslutter vi skoleåret med et besøk i studio med proff produsent, hvor vi tar med våre beste låter og spiller de inn.

Berge Bistand Bærekraft Flåm Gudvangen Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk bremuseum Norsk Cøliakiforening Studietur Troldhaugen Vatnahalsen Ålesund