Livet på skolen

Halloween-helg!

This is halloween, this is halloween…

Gresskarskjæring

Foto/Opplevelser sparket i gang helga med å arrangere gresskarskjærekonkurranse som elevkveld for hele skolen på fredag. Hver linje fikk utdelt to gresskar, og det ble mange kreative løsninger inspirert av blant annet Svampe-Bob, The Nightmare Before Christmas, Norwegian-lærer Susan og mer klassiske løsninger.

Skrekkfilmseminar

På lørdagen hadde vi skrekkfilmseminar, og elevene ble delt i ti grupper som skulle parodiere eller gjenskape én eller flere kjente skrekkfilmer.

Elevene boltret seg i skolens kostymelager, og kledde seg som flere av filmhistoriens skumleste karakterer fra IT, Eksorsisten, The Grudge og flere.

Mange jobba hele dagen, og filmene ble vist på storskjerm for hele skolen lørdag kveld – til gaplatter og stor underholdning for alle gruppene.

Among us

Mange hadde meldt seg til en egen Halloween-komité, med mål om å lage verdens beste Halloween-helg. Søndagskvelden startet med Among Us IRL i de mørke kjellergangene under hovedbygget.

Fordelt på to baner ble grupper på 15 sendt inn for å løse oppgaver, samtidig som to av deltakerne var «impostors» som hadde i oppdrag å drepe de andre spillerne. De andre hadde – som i orginalen – i oppdrag å avsløre bedragerne.

Kostyme-catwalk

For å hedre de beste kostymene var det rigget til en catwalk med scenelys der alle karakterene kunne vise seg i all sin prakt. Alle fikk sin «time to shine» før publikum kunne stemme på

  • Beste parkostyme
  • Beste gruppekostyme
  • Skumleste kostyme
  • Morsomste kostyme
  • Mest kreative kostyme 
  • Mest effort
Foto: Eivind Høimyr @fotolarer

Project raveyard

Catwalken gled over i rave med klovner, sykepleiere, pirater, smurfer, prinsesser, hekser, majones (!), politi, soldater, Karpe, minions og mye mer. Flere inntok også scenen etter «grab the mic»-konseptet og fikk litt ekstra tid i spotlighten.

Filmklubb

På selve allehelgensaften åpnet vi skolen for Elverum filmklubb som besøkte oss med visning av Halloween-klassikeren «Carrie».

Sjekk bildene fra helga!