Backpacker/Ekstremsport

Backpacker i Spania, Marokko og Portugal

Backpacker/Ekstremsport er på tur igjen, og denne gangen har vi dratt til Spania, Marokko og Portugal. I tillegg har noen elever også vært innom Gibraltar.

Vi fløy felles ned til Malaga og hadde en dag der før vi dro videre til Tarifa. På vegen dit dro noen av gruppene innom Gibraltar. Fra Tarifa tok vi ferga over Gibraltarstredet til Tanger i Marokko. Der hadde vi en spennende dag med sightseeing, markeder og marokkansk mat. Deretter gikk turen videre til Sevilla, for litt storbyopplevelser og kultur i form av katedralen og de mange flotte hagene og plassene som er å finne i byen.

Noen hadde en dag i Sevilla mens andre hadde to, og etter det møttes hele gjengen igjen i den koselige ferie/backpackerbyen Lagos på Algarvekysten. Der hadde vi noen fine og solrike dager som blant annet inneholdt en kajakktur ut til grottene og klippene utenfor byen.

Derfra dro vi til Sagres der vi bor nå i fire dager og er på surfcamp. Elevene har virkelig kommet seg når det gjelder surfingen og vi koser oss med sol og aktiviteter de siste dagene på tur.

Under kan dere se noen bilder fra turen:

Berge Bistand Bærekraft Flåm Gudvangen Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk bremuseum Norsk Cøliakiforening Studietur Troldhaugen Vatnahalsen Ålesund