Arrangementer

Sagtjernfestivalen

Rockefestival med mat og rikholdig bar på Sagtjernfestivalen lørdag 14. august!

Opplev fire spennende band live – Drømmeslottet, ProgAtom, MEER og Jaqueline. Vi vil ha god mat fra gode leverandører, rikholdig bar og egen akevittbar. En god trygg festivalopplevelse er i fokus!

Festivalen finner sted ved Elverum Folkehøgskole med fantastisk flott utsikt mot Sagtjernet og naturen rundt. Konsertene varer fra kl 17.00 til 23.30. Innslipp fra kl 16.00

Program

Fire menn fra Bandet Drømmeslottet i Sofa på vinteren

DRØMMESLOTTET er brødrene Kjetil og Terje Olsen, Bjørn Barstad og Annar By. Her er det musikere med solid erfaring fra band som Katthult og Signe Marie Rustad band. De tok opp igjen den musikalske tråden etter tjue års pause, og satte seg ned på ei fjellhytte for å lage ny musikk. Dette resulterte i bl.a. låta Saw Pond (Sagtjernet). På innspillingen har de med seg selveste Steve Wickham, the fellow who fiddles, fra the Waterboys. Denne er selvskreven som åpningsnummer av Sagtjernfestivalen!

Medlemmene i bandet Meer poserer sammen

MEER er en alternativ popoktett fra Hedmarken. Siden bandet startet som en duo i 2008, har de utvikla seg til et sterkt og eklektisk kollektiv. MEER kaller musikken de lager progpop – en miks av orkestral pop, klassisk musikk og progressiv rock. Lydbildet er detaljrikt og i konstant bevegelse, med storslåtte styrkearrangementer og flerstemt vokal. Bandet har den siste tiden utviklet seg ytterligere og er nå en av Innlandets mest spennende acts å følge videre med på!

Bandet ProgAtom på scenen

PROGATOM er et norsk prog rock-band, med rutinerte musikere fra Sør-Norge, også med lokal tilknytning. Det består av Mattis Sørum, Arild Sveum, Rune Ulen,Tore Christer Storlid og Åsmund Mjelva. Bandet er kjent over store deler av verden i progrockmiljøet og selger flest plater i Japan. Bandet har gitt ut 2 album, som har fått god omtale i internasjonal musikkpresse. De jobber for tiden med sitt tredje album, og noe av dette blir presentert på festivalen. Musikken er intrikat, nytenkende og spennende.

Bandet Jaqueline

JAQUELINE er det 4-hodete rocketrollet fra Elverum som endelig gjør et skikkelig comeback på Sagtjernsfestivalen. Hardtslående, brutalt med samtidig ordentlig musikalsk hardrock på sitt aller aller beste. Består av Marius Drogsås Hagen, Bjarne Ryen Berg og Morten Wærhaug. De hadde sine glansdager på 00-tallet, og ga ut albumene «Idiots» (2005), «Reaping Machines» (2006), og Cape Horn (2009). De ble raskt en yndling i Akersgata, og det haglet gode kritikker mot dem fra VG, Dagbladet, Aftenposten, osv. Bandet turnerte Norge på kryss og tvers i mange år, og spilte også noe i utlandet. Jaqueline byr på en blanding av hard rock og stoner rock, ispedd psykedeliske partier. Her er det hard riffing, tunge trommer og 5’er-korder på bass for alle penga.

VELKOMMEN til en festival der vi satser alt på at du skal trives!

Bistand Bærekraft Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk Cøliakiforening Studietur