Konsert: Lewi Bergrud

Torsdag 28. oktober kl. 20.30 kan du se en av norges ledende artister på Elverum folkehøgskole!

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis.

Sammen med barndomskompisen Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers. I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han over 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger».

Du har kanskje sett ham på Beat for Beat? Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Farytales of New York»?

Da Lewi gikk solo for første gang, skrev Oppland Arbeiderblad følgende:

«Som vokalist har han for lengst markert seg som en av landets aller, aller sterkeste… låtene hans har refrenger som nekter å fjerne seg fra øregangene…»

Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid.

Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt publikum og publikum fortjener Lewi.

NB. Maks 100 plasser.

Berge Bistand Bærekraft Flåm Gudvangen Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk bremuseum Norsk Cøliakiforening Studietur Troldhaugen Vatnahalsen Ålesund