Afrikalinja på skolen og turistprosjektet

Etter en times tid på skolen i forskjellige klasser, ble det litt mer info om hvordan årets bistandsmidler er blitt brukt- og skal brukes. Og enda viktigere: Hvordan synes årets kull at noe av midlene bør brukes på skolen? Spent på svaret om et par uker.

Deretter reiste vi opp til Kilembe og startet hiking opp til 1800 meter og Mbanga campsite – hvor Inga Aasen og Sigurd Dager (kullet for to år siden) har gjort en kjempejobb sammen med Camilla Nørregaard som er den tidligere eleven som har reist tilbake flest ganger. Og for første gang var et helt Afrikakull med på toppen og kjøpte lunsj av Sigurds veltrente kokkemannskap og betalte også for lokal kultur – trommer og dans, ja til og med et lite teater på lokalspråket (Nå skjønner vi hvordan Norwegian har det noen ganger på OFD!) Fantastisk natur og spennende og se bosettingsmønstret i Kasese Distrikt.

Berge Bistand Bærekraft Flåm Gudvangen Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk bremuseum Norsk Cøliakiforening Studietur Troldhaugen Vatnahalsen Ålesund