Arrangementer

Sagtjernfestivalen 2023

Lørdag 19. august får du en storartet festivalopplevelse med spennende band, solide artister og god mat og drikke fra rikholdig bar!

Opplev spennende artister og band live – Katthult, Benedicte Brænden, Progatom og GLO. Vi vil tilby smakfull og bra festivalmat og en rikholdig bar. En helhetlig festivalopplevelse er i fokus!

Festivalen finner sted ved Elverum Folkehøgskole med fantastisk flott utsikt mot Sagtjernet og naturen rundt. Konsertene varer fra kl 17.00 til 23.30. Innslipp fra kl 16.00.

Program

Benedicte Brænden

BENEDICTE BRÆNDEN er en spennende artist som genremessig ligger i grenselandet americana/rockabilly/country. Hun har gitt ut albumene Doghouse Rose, Blood on your Hands og Raging Rivers. Benedicte bor nå i Tyskland, men er opprinnelig fra Elverum, og gleder seg til å kunne spille på hjemmebane. Hun stiller stiller med fullt band på Sagtjernfestivalen. Vi kan glede oss til et flott show fra en stor artist!

GLO

GLO er et fantastisk genreoverskridende band fra Hamar som alltid leverer kvalitet fra øverste hylle. Bandet har eksistert siden 2011 og består av rutinerte musikere som er svært aktive i mange band, og i kulturlivet i Innlandet. De har gitt ut flere album, og har med seg et rykende ferskt til festivalen. Vi kan vente oss et rikholdig spenn av stilarter og musikalsk profesjonalitet blandet med lekenhet og gode tekster.


Velkommen til en festival der vi satser alt på at du skal trives!