Arrangementer

Sagtjernfestivalen

Lørdag 23. juli får du en storartet festivalopplevelse med spennende band, solide artister og god mat og drikke fra rikholdig bar! Dessuten tilbud om akevittsmaking, ølsmaking og mulighet for overnatting på festivalområdet!

Opplev spennende artister og band live – Benedicte Brænden, GLO, Knut Anders Sørum og Wolfnaut. Vi vil tilby smakfull og bra festivalmat og en rikholdig bar. En helhetlig festivalopplevelse er i fokus!

Festivalen finner sted ved Elverum Folkehøgskole med fantastisk flott utsikt mot Sagtjernet og naturen rundt. Konsertene varer fra kl 17.00 til 23.30. Innslipp fra kl 16.00.

Program

Benedicte Brænden

BENEDICTE BRÆNDEN er en spennende artist som genremessig ligger i grenselandet americana/rockabilly/country. Hun har gitt ut albumene Doghouse Rose, Blood on your Hands og Raging Rivers. Benedicte bor nå i Tyskland, men er opprinnelig fra Elverum, og gleder seg til å kunne spille på hjemmebane. Hun stiller stiller med fullt band på Sagtjernfestivalen. Vi kan glede oss til et flott show fra en stor artist!

GLO

GLO er et fantastisk genreoverskridende band fra Hamar som alltid leverer kvalitet fra øverste hylle. Bandet har eksistert siden 2011 og består av rutinerte musikere som er svært aktive i mange band, og i kulturlivet i Innlandet. De har gitt ut flere album, og har med seg et rykende ferskt til festivalen. Vi kan vente oss et rikholdig spenn av stilarter og musikalsk profesjonalitet blandet med lekenhet og gode tekster.

Knut Anders Sørum

KNUT ANDERS SØRUM er egentlig en genre i seg selv og trenger knapt noen presentasjon etter at han vant NRK’s stjernekamp i 2016 og ble folkeeie. Han har også representert Norge i Melodi Grand Prix, har deltatt i «the Voice» og 2 ganger i programmet «Skal vi danse». Dette blir en konsert med en av Norges desidert beste vokalister som stiller med en gjeng kvalitetsmusikere ved sin side.

Wolfnaut

WOLFNAUT vil levere en hardtslående avslutning av festivalen og et forrykende show. Wolfnaut er et hardrock band fra Elverum, som tidligere het Wolfgang. Deres nye plate «III» har blitt skamrost av den musikalske fagpressen, og vi ser fram til å høre dette live. De gleder seg til å rocke kvelden på hjemmebane i Elverum, og vi skal ta godt imot dem!

Klanen – EFHS

KLANEN – EFHS består av musikkelever fra skoleåret 21/22. Det er viktig for oss å presentere nye talenter, dette bandet består av musikere fra skolens musikklinje som i tillegg vil være med å arrangere årets festival


I tillegg til musikkfestival, vil vi i år ha følgende arrangementer tilknyttet festivalen:

Akevittkurs med selveste Akevittkongen Gotmar Rustad!

Før Sagtjernfestivalen åpner for innslipp til konsertene kan du oppleve Gotmar Rustad formidle sin innsikt i akevittens verden, og glede deg over smaking på ulike akevittsorter.

Pris inkludert akevitt: kr 390,-
Pris både akevittsmaking og ølsmaking: kr 740,-


Ølkurs med daglig leder Ingvar Olsen fra Trysil Bryggeri!

Trysil Bryggeri er kjent for sitt velsmakende kvalitetsøl. Vi har vært så heldige å få daglig leder Ingvar Olsen til å informere, inspirere og guide oss i smaking på ulike ølsorter. En glimrende oppstart til festivalen.

Pris inkludert smaksprøver: kr 390,-
Pris både akevittsmaking og ølsmaking: kr 740,-

Velkommen til en festival der vi satser alt på at du skal trives!