Arrangementer

NCF Familiecamp 2023

Velkommen til sommersol, nydelig glutenfri mat og morsomme aktiviteter for store og små i idylliske omgivelser på Elverum Folkehøgskule søndag 2. til torsdag 6. juli 2023!

Idylliske rammer

Elverum Folkehøgskule er ca. 1,4 km fra Elverum sentrum, og er omgitt av flotte grøntområder, og har blant annet fotballbane, skateboardrampe og utendørs volleyballbane.

Det er kort vei til Sagtjernet med badeplass, og her er det muligheter for både bading og kanopadling. Det er gode turmuligheter i nærheten, og det er flere stier og veier som er ypperlig egnet for løping, terrengsykling og fotturer, så ta gjerne med sykler eller sparkesykler om dere vil komme dere litt rundt.

Elverum ligger snaue to timer fra Oslo og litt over en time fra Lillehammer i kjøreavstand hvis man velger å reise med bil. Velger man kollektivt kan man reise med buss eller tog til Elverum fra Oslo. Reiser man med fly går det flybuss direkte fra Gardermoen til Elverum.

God start

Dagene starter med god glutenfri frokost med nybakte rundstykker i hovedbygningen. Deretter er det felles morgensamling for å snakke litt om hva som skal skje i løpet av dagen. Litt sang og musikk, og kanskje noen ord til ettertanke, gir en fin start. Deretter går det slag i slag med foredrag, aktiviteter og utflukter! 

Av aktiviteter på familiecampen kan vi nevne:

  • Mange interessante foredrag, blant annet av lege og ernæringsfysiolog
  • Ulike formingsaktiviteter for både barn og voksne
  • Drama-, idretts- og friluftsaktiviteter for barn. 
  • Erfaringsutveksling i grupper for de voksne
  • Sosialt samvær og underholdning med sang og musikk. Oppholdet avsluttes med en festkveld med middag og fremføring av det barna har gjort eller lært i løpet av oppholdet.

altKule barnevakter

Ungdommer fra NCFU stiller som barnevakter slik at foreldre kan delta på aktiviteter når det er lagt opp til det. Og ungdommene er populære og flotte rollemodeller, som selv vet hvordan det er å ha cøliaki.

Maten

Alle som har vært på Elverum trekker fram den fantastiske maten. Trine Davidsen er matmor på leiren, og sørger for en overflod av nybakte rundstykker, kaker og andre godsaker. Alt som blir servert er selvfølgelig glutenfritt.

Påmelding

Familiecampen er fulltegnet, men det er erfaringsmessig gode muligheter til å komme med om man setter seg på venteliste. Ta kontakt med Kristin Stenerud på kristin.stenerud@ncf.no for å sette dere på venteliste.