Elverum folkehøgskule

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Elverum folkehøgskule samler inn og bruker personopplysninger.

Elverum folkehøgskule, ved rektor, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av tjeneste (ved påmelding til arrangementer) og samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev).

 

Påmeldingsinformasjon
Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så gode tjenester som mulig. Når du melder deg på et arrangement hos oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse og faktureringsadresse. Disse opplysningene bruker vi til behandling av bestillingen din, deriblant fakturering, utsendelse av kurspåminnelser,  kursmateriell og kursbevis, og ivaretakelse av spesielle behov, som f. eks. matallergier. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester. Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med. Siden de opplysningene du gir fra deg ved bestilling av kurs utgjør en salgskontrakt, oppbevares disse opplysningene i vårt kunderegister i henhold til Bokføringsloven.

 

Nyhetsbrev
Når du melder deg på epostlisten for å motta Elverum folkehøgskules nyhetsbrev, samler vi kun inn epostadressen din, og vil kun benytte denne til utsendelse av vårt nyhetsbrev med ukentlige bloggsaker. Epostadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen. Epostverktøyet vi bruker til utsendelse heter Mailchimp, som også er databehandler.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

 

Informasjonskapsler (cookies)
Elverumfhs.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.
Vi benytter følgende informasjonskapsler på www.elverumfhs.no:

 

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

 

Google Analytics
Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.


Dine rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til post@elverumfhs.no.