Vil du gå håndball-linje på folkehøgskole?

Folkehøgskole og håndball! Tren og utvikle deg som håndballspiller i Norges håndballby nr. 1. Få individuell veiledning for å nå neste nivå.

Greit å vite

Linjen passer for deg som…

–Har erfaring fra Bring-serie
–Har erfaring fra Lerøy-serie
–Har vært på bylag
–Spiller på senior nivå 1.–3. div

Champions League-kamper og treningsleir i Aalborg og Barcelona

Se en rekke CL-kamper og bli inspirert i andre håndballbyer i Europa

Trenerressurser

-Kristian Finstad og Erik Halberg, tidligere EHH-spillere, er linjelærere
–Christian Berge holder økter ved opphold i Trondheim 
–Olympiatoppen og fysisk trener for Elverum Håndball Herrer gjesteforeleser

Pris

137 214,-Rom med eget bad

144 903,-Rom med felles bad

Støttes av Statens lånekasse

Les mer om priser Søk om skoleplass

Folkehøgskole og håndball

Din individuelle utvikling som håndballspiller står i fokus. Du får jobbe med duellspill, treningsforståelse, fysisk trening og ernæring. Vi vil utvikle dine tekniske og taktiske ferdigheter, og sørge for at du får individuelt tilpasset skadeforebyggende trening.

Vi vil sammen med deg sette opp kortsiktige og langsiktige mål, og gi deg veiledning i treningsarbeidet for å nå disse.

Det viktigste «talentet» for å bli en god håndballspiller er viljen til å trene. Det må henge sammen med glede ved å trene, og lyst til å konkurrere, samt tålmodighet. Det tar tid å bli god!

Christian Berge

Dersom du ønsker får du trenings- og kamptilbud, på ditt nivå, gjennom Elverum Håndball. Vi har også muligheter for hospitering med Storhamar Håndball, for damespillere som er på dette nivået . Det vil være tett samarbeid mellom skolen og klubben med tanke på treningsmengde og belastning.

Gå til Elverum Håndball sine hjemmesider.

Som elev på linja får du se Elverum Håndball Herrers kamper i Terningen Arena. Du kan også følge en del av treningene til Elverum Håndball inn mot viktige kamper. Du vil få med deg taktiske valg, se resultatet av valgene i kamp, og få diskutere valgene i for- og etterkant.

Folkehøgskolen gir en trygg og sosial hverdag, i en by med store muligheter for håndballfaglig inspirasjon. Vi vil hjelpe deg å skape eierskap til egen treningshverdag.

Studieturer med håndball-linja

  • Treningsleir i Trondheim
  • Treningsleir i Aalborg
  • Treningsleir i Barcelona

Trondheim: Treningsleir hvor Christian Berge, Kolstad-trener, er inne på noen av øktene, inkludert Kolstad-kamp, dersom det spilles i det aktuelle tidsrommet.

Aalborg:  Treningsleir ved Nørresundby Idrætscenter, inkludert Aalborg-kamp i Gigantium, dersom det spilles i det aktuelle tidsrommet

Barcelona: Opphold med trening i Santa Susanna, nord for Barcelona, og Barca-kamp i Palau Blaugrana, dersom det spilles i det aktuelle tidsrommet

Folkehøgskole og håndball i Norges håndballby nr. 1!