Håndball

Sesong- og skolestart Håndball

Skoleåret og sesongen er i gang. Det legges ned god innsats i treningsarbeidet. Elevene er godt i gang i klubb, og vi får med oss en rekke CL- og eliteoppgjør.

Godt i gang

Vi er inne i den sjette uka av skoleåret og strukturen på hverdagen er på plass. Elevene i klassen har blitt godt kjent med hverandre, og med en god del andre elever på skolen. Vi har vært gjennom noen oppstartsuker med blant annet fjelltur, linjeuke, og vanlige uker. Elevene har hatt en rekke økter i hallen, og vi har kommet i gang med det fysiske. Styrkerommet brukes flittig, og vi har forstått at det kreves fokus, innsats og tålmodighet for å utvikle seg.

Fokus har vært

  • Balansert belastning – styrke core
  • Skadeforebyggende trening
  • Målsettinger
  • Kosthold

Timeplanen til den enkelte er nå lagt, og er individuelt tilpasset. Vi har elever som spiller kamper for forskjellige lag i Elverum Håndball, som hospiterer med Storhamar damene og som jobber med opptrening etter skade.

Jeg som idrettsutøver

I oppstarten har vi sett på og analysert oss selv . Hva er mine styrker og svakheter? Hvilke mål har jeg? Hvordan skal jeg sette opp min hverdag slik at jeg kan nå mine mål?

Vi har og sett på noen av rammene som må være på plass. Hvordan er mitt kosthold? Bør jeg endre noe? Kan jeg samarbeide med noen om dette?