Afrika – Bistand/Safari

Afrika dropper Uganda i år

Men styrker bistanden!

Vi planla for å kunne komme til Uganda og bidra på skolene,landbruket, fotballprosjektet og kultuttilbudet i Kilembe. Men med fare for å ta med hissig smitte fra Norge til et land med lav smitte, så var det et tungt men enkelt valg for oss på Afrika-Bistand/safari.

Kasese har lav smitte med de strenge restriksjonene i Uganda i over et halvt år, gjør at bistanden fra oss blir ekstra viktig . Les om bistandsprosjektet til Elverum folkehøgskole.

I tett samarbeid med ledelsen ved REEC skal vi på linja legge en god plan på hvordan vi best mulig kan hjelpe prosjektene over Covid-kneika. Dette er nok det viktigste året når det kommer til bistandsdelen.

Målet vårt er å kunne tilby en rimelig tur for årets kull og fjorårets neste sommer, slik at de ivrigste kan få mulighet til å se hvordan bistanden hjelper og å møte de som jobber der og er der som barn og ungdom

Fornøyde unger på Primary school

Uganda er et land med rundt 44 millioner mennesker, men også store frodige naturperler som vi kjører forbi gjennom landet.

Moro å se at flaskepant kan hjelpe så mye.

Eirik 2019/20

Og neste skoleår, 2021/22, regner vi med fullt program som beskrevet på linjesiden til Afrika-Bistand/Safari. Og da slutter vi afrikaturene på den muslimske, bilfrie øya Lamu og lærer mye spennende om Swahilikulturen .

Sunsettur ved Manda Island
Gjensidig kjærlighet.

For et paradis

Sabrina (glad i Lamu)

Bistand Bærekraft Historie Kommende arrangementer NCFU Norsk Cøliakiforening Studietur