Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Movies on War filmfestival

15. november 201817. november 2018

Movies on War er en filmfestival som viser aktuelle, gode, utfordrende, morsomme, opplysende og engasjerende filmer rundt temaene fred og forsoning, krig og konflikt.

Filmfestivalen vil skape debatt, ny kunnskap og forståelse rundt temaene. Den skal være en møteplass for lokale, nasjonale og internasjonale bransjefolk, så vel som ungdom, studenter og voksne – både sivile og militære.

Temaene formidles gjennom gode filmer fra samtiden, men også med historiske perspektiver. I tillegg arrangeres det debatter, foredrag, samtaler, innledninger, utstillinger og konserter med noen av de fremste fagfolkene på sine felt.

Elverum folkehøgskole samarbeider tett med Movies on War. Fotoelevene jobber som pressefotografer under arrangementet, og står for live-streaming av enkelte programmer. I tillegg deltar elevene på mange visninger og programposter, i tillegg til åpningen og avslutningen.

Vi ønsker å se så mange kjente som mulig under festivalen, som av Aftenposten har blitt omtalt som «vår viktigste festival». Sett av datoene 15.–17. november!

Detaljer

Start:
15. november 2018
Slutt:
17. november 2018
Hjemmeside:
moviesonwar.no

Sted

Elverum
Storgata 18
Elverum, 2406 Norge
+ Google Map
Elverum folkehøgskole foreldrehelg 2016