Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Åpning av skoleåret 2019/2020

25. august 2019

Vi har laget en step-by-step guide til første skoledag:

1. Du kan komme fra 10.30. Det første du må gjøre er å finne en parkeringsplass. (Her kan det hende du må være litt kreativ, men det pleier å gå helt fint).

2. Nå må du registrere deg. Det gjør du i Hovedbygget. Her møter du lærerne (se etter de med navneskilt), og du får utdelt rom, nøkkel og dørskilt. Husk å bli fotografert – det blir du på biblioteket. Har du spørsmål om økonomi eller betaling er kontoret åpent. Så følger en liten omvisning på skolen på vei til rommet ditt.

3. Vi viser deg hvor du skal bo, og du kan begynne å flytte inn sakene dine. Kanskje romkameraten din har kommet allerede?

4. Når du er installert på rommet, anbefaler vi å ta turen rundt på skolen. Se deg rundt, hils på nye venner og ikke glem at det er kaffe og kake i peisestua i Hovedbygget.

5. Klokka 16.00 begynner åpningsprogrammet i amfiet bak Hovedbygget. Her blir det taler, presentasjoner og underholdning.

6. Klokka 17.00 er det foreldremøte linjevis. Elevene kan mingle.

7. Etter programmet sier vi hadet til alle gjester. Tusen takk for nå, og velkommen tilbake på foreldrefesten 29. november til 1. desember.

 

Programmet videre:

18.00: Middag

19.00: Samling for å bli kjent på internatene

21.00: Kaffe og kake i peisestua

 

VELKOMMEN! Vi gleder oss til å møte dere!

Husk å følge oss på Facebook, InstagramYouTube og på bloggen vår!

Detaljer

Dato:
25. august 2019
Elverum folkehøgskole foreldrehelg 2016