Sjå på ælle fuggla!

Ja hænn sa så dænna ivrige gutten som pekte på flokken mæ flaksende fugler over hustake. Da kikke den trauste onkel`n hass opp-hølt pusten,så på guttongen og sa: Dætte er itte ælle fugla!!  Og slik er det nå: Vi har møtt så mange flotte nye mennesker siden i august i fjor- som vi har blitt så glad i.Og har vært fornøyde samboere i over et halvt år. Men de dere har møtt til nå i livet- er heller ikke alle dere skal møte! Det har bare såvidt begynt.

En liten oppfordring på tampen av året- fra en som ikke har vært flink nok til følgende: Vær nysgjerrig på folk dere møter selv om nevnte onkel sikkert sier at ” de ær itte folk ælt dætta!” Legg bort fordommer og overdreven respekt-snakk med folk,oppsøk mennesker og la de berike deg med nye tanker,morsomme ideer eller tanker du kraftfullt vil ta avstand fra. Plei naboen,hils på den ukjente og si for all del ja til invitasjoner.Ikke la rykter,utseende eller enda verre-synlige kulturforskjeller, hindre deg i nye flott treff med nye flotte mennesker.Men ikke glem oss-vi ønsker alle å være en liten brikke i ditt livspuslespill!

Og dagens  sang  er “Søtten år med Frida Ånevik, og under ligger den suverene orginalen til Janis Ian fra 1976. Ha en god dag og kveld og tenk at noen som føler seg  stygg, kan skrive noe så vakkert!

Skriv en kommentar