Ord for dagen om repetisjon av gode ting

Eat – Work – Workout – Sleep – Repeat

Eat – Practice – Sleep – Repeat

Eat – Chill – Sleep – Repeat

Sleep – Eat – Sleep – Repeat

Det finnes veldig mange ulike kombinasjoner av disse reglene her. Så og si like mange som det finnes mennesker antagelig, for alle har sine unike egenskaper og interesser stort sett. Om dere spør dere selv i disse tider, hvilken av de fire reglene ovenfor passer deg best akkurat nå i denne slags unntakstilstanden? Noen av dem er kanskje mer matnyttige enn andre, mens andre kanskje er mer komfortabel og behagelig…akkurat nå.

Det er slik at kroppen og hodet vårt trenger noen få primære ting – mat og drikke til å matche energien vi bruker, og nok søvn…og kvitte oss med avfallsstoffer på en regelmessig måte da. I tillegg må man si at fysisk og psykisk aktivitet også bidrar veldig sterkt til et godt velvære med seg selv, hvor vi får brukt kroppen og hodet litt hver dag til å løse diverse oppgaver og opparbeide oss flere lifeskills. Vi er alle sammen skrudd sammen forskjellig på dette området, og det krever en god dose selvdisiplin for å gjøre noe med det – fordi valget med å chille på sofaen med en tv-serie eller et dataspill ofte er mye mer tiltrekkende enn å gjøre husarbeid eller i disse tider fantastiske fjernundervisningsopplegg fra en gjeng hjemmesittende lærere i Elverum. Du bør av og til spørre deg selv hva som er best for deg selv på lang sikt istedenfor kort sikt. Mange frykter rutiner, og det å leve for A4. Nå er rutinene våre tatt fra oss, og hva fører det til egentlig? For mange en stor grad usikkerhet og kjedsomhet, fordi mange av oss er ikke vant til å være kreative nok for å skape en meningsfull og innholdsrik hverdag. Jeg liker rutiner jeg…liker at hovedoverskriftene hver dag er ganske forutsigbare og like. For da er det desto mer kos når en kan avvike fra det og ta seg helt fri og gjøre noe hyggelig, veldig lystbetont og komfortabelt. Så dette er et lite slag for daglig repetisjon – jeg tror det er sunt for oss på lang sikt. Ha gode rutiner!

Apropos repetisjon av gode ting. Det dette egentlig handler om selvfølgelig, er at den siste Dr.Schill videoen noensinne er en remake av den første. Og apropos komfortabel, så var min kjære makker Kristian Finstad alt annet enn komfortabel under innspillingen av denne videoen. Men etterpå…veldig glad og fornøyd med å ha gjennomført! Så her er’n, den aller siste Schnill: “Vær schnill mot deg sjæl – ten year challange” (for det var jo en greie i fjor da vet dere….dere husker i fjor..2019…ingen Korona..)

https://www.youtube.com/watch?v=lHQGcqjYELA

 

Skriv en kommentar