Festivalutstilling

Da Kunst/Opplevelser ble invitert til å lage en utstilling i forbindelse med festivalen “Blå løper” på Elverum Folkehøgskule, benyttet vi selvfølgelig anledningen til å vise fram det vi har jobbet med de siste månedene.

Det ble en fin blanding av Oljemaleri, Dyptrykk, Akryl, Akvarell, Streetart, Fettfarger og Foto. Det var tidkrevende å jobbe med oljemaling, men fordi vi brukte miljøvennlig vannbaserte oljefarger, tørket det allikevel fortere enn om vi hadde brukt oljebasert maling. Med dyptrykk kunne vi tilføre, blande og ta vekk sverten på plast eller kobberplata og dermed få mange forskjellige uttrykk av samme motiv. I akvarelloppgaven “Livet i vannet” ble det naturlig nok, eksperimentert med blåfarger. Selv om elevene ofte har sitt favorittmotiv eller utrykk, er det gøy å bli utfordret på nye teknikker eller materialer.

https://www.instagram.com/p/B-IOOkKn1wo/?igshid=1w778xampkyo9

Skriv en kommentar