Update fra elevenes hjemmekontor!

Det er uvant med så lite lyder rundt om på byggene her på Elverum Folkehøgskule. Fjernundervisningen og digitale løsninger gjør det likevel mulig å fortsette skoleåret! Og ekstra hyggelig er det å få oppdatering fra våre kjære elever. Vi spurte dem hvor de er, hva de gjør og hva de jobber med i fagene!

 

 

 

 

 

 

“Vi sitter hjemme i Oslo og prøver å finne ut hvilken skog vi skal gå tur i. Eller så har snowboard/freeski fått treningsøkter og yoga-opplegg vi skal gjennomføre. I dag skal vi lage en oversikt over hvilke aktiviteter vi kan gjøre ute til senere.” Ann-Sofie, elev på Snowboard/Freeski

 

 

 


“Prøver å utnytte den siste snøen og har fått eit par bra dagar, men på grunn av dårleg fart og minkende snømengde blir det siste dagen i dag.

Utanom det gjer eg yoga minst ein gong om dagen og prøver å henge med på dei oppgåvene me får frå skulen. I dag skulle me blant anna gjere ei styrkeøkt laga for å forebygge skade når ei står på brett og ski og så skulle me også lage eit balansebrett. Då fann eg eit kort gamalt snøbrett på låven og ein hard skumrull.

I tillegg prøver eg å holde kontakta med mange av dei frå skulen og speler f.eks. eit ski- og snøbrettspel med Thomas, Benjamin og Lise, når ho får lasta det ned, for å døyve abstinensane litt. ” – Håvard, elev på Snowboard/Freeski

“Med “forkjølelse” så har jeg hele dagen på hjemmekontor når årbok og andre gjøremål får endelig tid til å gjøres. Kom hjem til en del rot på pulten min på rommet, så stuebordet får holde for nå. Med en god sofa å sitte i og en stue-TV foran meg for nødvendige Netflix-pauser så skal hjemmetilværelsen gå problemfritt.” – Arthur, elev på Friluftsliv

 

 

“Har nettopp går en skitur i ordentlig påskevær!” – Emily, elev på Friluftsliv

 

 

 

 

Home office and home gym. Pilatestime i går. I Fredrikstad.” – Bruna, elev på Foto/Opplevelser

 

 

Er på Hamresanden, Kristiansand og jobber med bilder fra studieturen i Lofoten” – Frida, elev på Foto/Opplevelser

 

 

 

Mitt hjemmekontor!” – Lone, elev på Foto/Opplevelser

 

 

Jobber med å redigere bildene vi tok i Lofoten”  – Eirin, elev på Foto/Opplevelser

 

 

“Dette er mitt hjemmekontor i dag:) Akkurat nå driver jeg med et opplegg vi fikk av Geir, der vi skulle skrive om en organisasjon vi ønsker å vite mer om! Ved siden av meg sitter mamma og lillebroren min og spiller kinasjakk. Jeg prøver å holde motet oppe, og det går fint når jeg har motivasjon til det, men jeg blir også til tider demotivert av situasjonen vi er i. Jeg skulle mest ønske jeg satt i peisestua med en kaffekopp og et kortspill med vennene mine!” – Ada, elev på Afrika- Bistand/Safari

Skriv en kommentar