Takknemlighet

I dag holdt jeg et Ord for dagen på Teams hvor jeg snakket om: Takknemlighet.

All forskning viser til stadighet at det å uttrykke takknemlighet kan gi deg et gladere liv, et mindre stressfylt liv og et helsebringende liv. Det er altså noe godt for både hode og kropp. Og det høres jo ganske attraktivt og digg ut!

Livet er en serie med problemer og utfordringene står i kø. Mange ganger resulterer det i stress hos oss. Da kan nettopp takknemlighet være en god brikke i dette.

Men hvordan klarer vi å være takknemlig for alt og alle som bidrar i livene våre?

 

Det finnes seks punkter over vaner som kan gjøre deg mer takknemlig i livet. Disse snakket jeg om på Ord for dagen i morges:

I den situasjonen vi er i nå, så er det tross det som skjer, også mye vi kan være takknemlige for. Jeg opplever at fokus på takknemlighet gjør noe godt med min tilstedeværelse om dagen. Jeg håper du også kan sette litt ekstra fokus på det i tida nå.

Men jeg har også et ønske til; at du skal sende meg to ulike momenter (to ord, ikke to setninger). Det som du er takknemlig for i forhold til livet på Elverum folkehøgskole. Selv om du ikke er på skolen akkurat nå, så er jeg sikker på at du sitter med en takknemlighet for noe i forhold til folkehøgskolelivet. Send de til meg på min Chat. Og så får vi se hva det resulterer i, i morgen på OFD. Da sees vi kl 09.00 på Teams.

Lag deg en god dag!

Klem fra Beate

Bilderesultater for takknemlighet

 

Skriv en kommentar