Afrika-Bistand/safari er klare for Ugandatur

Om en uke er vi akkurat ferdige i slummen i Kampala og klare for en fantastisk tur i det sosialt frodige Uganda- vestover til Kasese. Der skal vi oppleve bistandsprosjektet vårt på nært hold-skolene,landbruket og ikke minst turist- og fotballprosjektet. Det blir også en  spennende ferd mot Kongogrensa, med marked og flodhester på nært hold i Kazinga Channel. Etter ei uke med svært variert og spennende kultur reiser vi sørover til Rwanda og Kigali. Luksushotellet er en sterk kontrast til det vi opplever på Folkemordmuseet. Samme natt reiser vi natteflyvning i Øst Afrika og ned til Nairobi og videre til den paradisiske øya Lamu i det indiske hav. Joda vi skal ha flotte og meningsfulle dager i Afrika.Selv om det har blitt noen turer så gleder jeg meg enormt til å vise “fremtiden vår” denne delen av verden.

EN LITEN RUSLETUR GJENNOM TAXIPARKEN FØR VI KOMMER TIL KISINJI-SLUMMEN I KAMPALA.

PÅ TUR MED SKOLENS ELEVER I KASESE.

LÆRRIKT MØTE MED LANDBRUKET VÅRT UTENFOR BYEN.

FREESTYLE-DANS PÅ SKOLEOMRÅDET

GOD STEMNING ETTER HARD LANDSKAMP.

VI VENTER MED SVØMMINGA TIL LAMU…..

LOKAL KULTUR PÅ TURISTPROSJEKTET 1800 M.O.H.

 

VED GRENSEELVA TIL KONGO,

STERKE INNTRYKK I RWANDA.

BEHAGELIG DAGER PÅ LAMU.

 

Skriv en kommentar