Søknad og opptak til skoleåret 2020-2021

1. februar startet vi opptaket av elever til skoleåret 2020/2021, men du kan fortsatt søke om plass.

 

Ingen søkefrist

Det er ingen søknadsfrist, og opptaket fortsetter så lenge det er ledige plasser på linjene. Det betyr at hvis noen takker nei på tilbudet om skoleplass åpner det for at nye tilbud blir sendt ut. Derfor anbefaler vi alle som kunne tenke seg et år på folkehøgskole om å søke, selv etter 1. februar.

Fra og med 1. februar sendes tilbud ut på mail og sms. Svarfristen for å akseptere tilbudt skoleplass er ti dager. Hvis du har fått tilbud om skoleplass, har takket ja til dette og betalt innmeldingsavgift, er du sikret skoleplass. Vi ber kommende elever om å sjekke mailen sin regelmessig, da mer informasjon sendes ut etter hvert som skolestart nærmer seg.

 

Spørsmål

Har du spørsmål knyttet til en av linjene våre, må du gjerne ta kontakt med linjelæreren for denne linja. Kontaktinfo til alle lærere finner du på siden med oversikt over ansatte på Elverum folkehøgskule.

For spørsmål om din søknad, søkeprosessen eller opptak, ta kontakt med assisterende rektor Åsmund Mjelva

E-post: post(at)elverumfhs.no
Telefon: 99012041

I tiden som kommer vil vi også være ekstra aktive på chaten på vår Facebook-side http://facebook.com/elverumfhs/, så still oss gjerne spørsmål der. Vi vil hjelpe deg å komme i kontakt med riktig ansatt, hvis du bare gir oss litt tid til å komme til tastaturet.

 

Mer informasjon

 

Finn ledig plass

Hvis du skulle være uheldig og ikke få den ønskede plassen på Elverum folkehøgskule, anbefaler vi deg å besøke den relevante fagkategorien på folkehøgskole.no for å se om det er ledige plasser på en annen skole med et lignende tilbud.

Lykke til med opptaket! Vi håper du går et strålende år i møte på en av landets folkehøgskoler.

Skriv en kommentar