Siste dag i Eventyruka!

En hektisk uke går omsider mot slutten. I dag er siste gang med forestillinger, før foreldrehelgen om to uker.

Til tross en travel uke, har elevene prestert supert på fire forestillinger. Det har vært godt engasjement i alle gruppene, som til sammen har blitt et fantastisk show med syv unike eventyr.

Scenografi-, dokument- og serveringsgruppene har alle jobbet hardt for at brikkene skal falle på plass, og det gjorde de så absolutt.De to siste dagene har serveringsgruppa tatt godt imot barna med både saft og kaker, og ellers stått på hele uka for at elevene skal ha det ekstra hyggelig.

Dokumentgruppa har hele uka dokumentert det som har skjedd, og fått til masse kult til skolens youtube-kanal og nettside.

Scenografigruppa, som har laget rekvisitter, kostymer og pyntet eventyr-gangen, har virkelig sørget for at eventyrverdenen har blitt virkelig for barna, og fått til en haug av imponerende saker.

Skuespillerne, som hele uka har øvd på dans, sang og manus, har imponert både store og små, og virkelig stått på ut til siste slutt! Mange av skuespillerne tok også imot barna utenfor skolen, og noen sto som statuer i gangen når barna gikk igjennom.

Skolens ansatte har også bidratt masse til at uken skulle bli så bra som mulig. Elevene har fått hjelp med både dans, sang og alt annet som har trengtes i løpet av uka. På gårsdagens premieremiddag lagde kjøkkenet supergod mat, med brus og dessert, i tillegg til en ordentlig god middag.

Uken har altså vært vellykket og resultatet har vært imponerende! Alle har stått hardt på, og kan endelig ta seg en vellykket frihelg! Om to uker braker showet løs én siste gang, og det er foreldrene som er så heldig å få være publikum.

Sjekk ut studiobilder av alle eventyrene under!

Skriv en kommentar