En flott start på et nytt og spennende skoleår

Spenningen har bygget seg opp gjennom sommeren. Nå har vi endelig begynt å bli kjent med de 132 nye elevene som har kommet til Elverum fra hele Norge – og hele verden.

Søndag 25. august strømmet det på med elever, familie og venner. Sakte men sikkert har internatene fått nye beboere, og plutselig har omtrent har 132 mennesker fått en ny romkamerat og/eller nye naboer for det kommende året. Det hilses for første gang, og kartlegges hvem som bor på internatet, hvem som går på samme linje og hva som er hvor på skolen.

Skoleåret ble åpnet med ord for dagen, presentasjoner av ansatte, taler og sang – og med musikk fra vårt eget husband «the Husband». Spesielt i år er at vi kunne ønske velkommen fra en ny flott scene eid av Peer Væringsaasens Nationalfond – som er finansiert med god hjelp fra Kulturrådet, Sparebankstiftelsen Hedmark, egenandeler fra interessenter og Elverum Næringsfond. Foreldre og venner fikk med seg et lite linjemøte før de måtte takke farvel, når middagen ble servert.

Endelig. Vi er i gang!

Skriv en kommentar