Godt gjensyn med 17/18

Lite er så koselig som gjensyn med tidligere elever, og i helga har vi fått en god dose gjensynsglede og mimring!

Fredag kunne vi åpne dørene for kullet 2017/2018. Fra tidlig ettermiddag begynte skolen å fylles opp med kjente fjes fra fjern og nær. Dagen ble brukt til å møtes, mimre og oppdatere seg på hva alle sammen har brukt det siste året på.

Lørdagen var en slags kortversjon av folkehøgskoleåret; ord for dagen, seminar, allsang, grøt, bilder fra skoleåret, husgruppekamp, treretters middag og underholdning i peisestua. Det var herrenes tale, damenes tale, takk for maten-tale, og åpen bar med studentvennlige priser.

Ekstra gøy er det at Norwegian-klassen hadde helgas største prosentvise oppmøte – det fortjenter ekstra cred.

Et år på folkehøgskole går fort, og en helg på folkehøgskole forsvinner dessverre i rekordfart. Nå takker vi for en strålende helg, smører oss med tålmodighet og ser frem til femårsjubileum i 2023!

Skriv en kommentar