Åpent møte om Uganda og mulig tur

Vi ønsker å invitere flere dere som på en eller annen måte har forholdt seg til Elverum folkehøgskoles bistandsprosjekt i Uganda. Men også dere som  tror dere kan ha glede av informasjonen er invitert.

Fredag 16.august kl 1900 er dere velkomne til Elverum folkehøgskole. Der vil det bli en enkel servering, litt underholdning og informasjon om folkehøgskolens prosjekt REEC ( Rwenzori Elverum Educational centre). Skoleprosjektet  består av undervisnings-og internatlokaler, et landbruksprosjekt, et fotballprosjekt og et nytt turistprosjekt. Det vil bli kort om historien, hva som skjer i 2019 og tanker for fremtiden.

Det vil også bli lagt frem et tilbud om en guidet hygge- og opplevelsestur til Uganda sommeren 2020 under ledelse av Anders Bronken og Geir Prøven. Dere vil få et enkelt budsjett, datoer og reise- og boforhold og en frist for påmelding.

Alt dette er selvfølgelig uforpliktende, men det hadde vært fint med en tilbakemelding om du/dere kommer innen 16.august kl 12. Påmelding: geir@elverumfhs.no eller 97120983.

Skriv en kommentar