10 ting du ikke bør gjøre i Venezia

… med mindre du er ute etter spesielle utfordringer…

  1. Ikke sitt på huk og ta bilder ved en kanal, med mindre du har god balanse eller venner som kan ta tak i deg før du faller ut i vannet.
  2. Ikke stå med munnen åpen på båttur, med mindre du vil lage deg en ansiktmaske eller tyggegummi av forurenset salt.
  3. Ikke ta med en pipe kjøpt på bruktmarked i Barcelona inn gjennom tollen, med mindre du har behov for å snakke med italienske tollere i en 20 minutters tid.
  4. Ikke regn med at du får egen dyne om du ligger i dobbeltseng, med mindre du kupper hele dobbeltdyna og lar sidemannen klare seg uten dyne.
  5. Ikke bestill pizza napoletana selv om du mener den høres god ut, med mindre du er enormt glad i ansjos og kapers på pizza.
  6. Ikke hold til venstre i de smale stiene som kalles gater, med mindre du vil bruke albuene til å komme deg fram, eller nyte følelsen av å svømme mot strømmen.
  7. Ikke stol blindt på Google maps, med mindre du elsker omveier og gjerne tar en tur inn i en blindgate.
  8. Ikke glem igjen passet ditt i leiligheten, med mindre du synes en lett morgenjogg tilbake mens resten av gruppa venter og stresser for å rekke bussen til flyplassen, er innafor.
  9. Ikke sjekk ut akkurat hvilken havn båtturen går fra, med mindre du ønsker å komme i tide og oppleve at landgangen ikke er tatt inn og båten ligger der den skal.
  10. Ikke ligg med åpent vindu og anta at det ikke finnes mygg i april, med mindre du synes det er greit å høre på mygg som sirkulerer rundt øret ditt hele natta etter å ha forsynt seg med blod fra panna di.

Med disse forhåndsreglene bør du få en like fantastisk tur som vi på Kunst/Opplevelser hadde!

Skriv en kommentar