Kunstverk til salgs

Innledet av Erics saksofontoner som fløt behagelig i hele bakgården, tok Birk over og åpnet kunstklassens vårutstilling «DUSIN». 12 elever- Et dusin kunstnere hadde jobbet på spreng for å gjøre siste finpuss og innramming av kunstverkene sine.
De har prøvd seg på litt av hvert gjennom året. Blant annet har de kjent på forskjellen mellom tørketiden på olje- og akrylmaling. Hvor mange ulike uttrykk de kan få med tanke på hvor mye vann og andre teknikker de kan bruke med akvarell. Mange har eksperimentert og funnet egne utrykk innen stensilkunst med spraymaling og også testet ut linoleum- og dyptrykk.
Nytt av året er lokalitetene. Galleri T skulle prøves ut. Da de bare hadde to rom tilgjengelig, måtte elevene velge ut hva de helst ville stille ut, og hvordan de skulle montere opp arbeidene, slik at helhetsinntrykket ble ryddig og harmonisk og ikke virket overfylt.
Bra besøk på åpningen og endel salg ga fornøyde elever.

Skriv en kommentar