Afrika på paradisøya

Etter ei laaang natt fra Kigali med Rwanda Air og og mellomlanding i Entebbe var det klart for propelfly til Malindi og Manda Airport. Der sto Swahle, Munibo og Babo klare til å kjøre oss i Dhowen til Farrid – mens bagasjen forsvant i fiskebåten til Munibo. Tolv, tretten unge og gamle menn sto klare til å bære koffertene gjennom landsbyen. Etter en kjapp innlosjering var det klart for Samosalunsj og stranda. Godt å være på plass på denne vakre bilfrie øya med Pole Pole og Hakuna Matata som livsmotto.

Ankommer med propellfly på Manda Airport

Den varmeste plassen er fra flyplassen og ut på jettyen – med utsikt mot kulturbyen Lamu Town

Kaptein Farrid brakte oss opp til Shela.

Sjefen sjøl Swahle Mohammed

Rett foran huset vårt.

Utsikt rett ned fra “restauranten”

….eller sånn.

Kan bli i godt humør av mindre….

Skriv en kommentar