Musikkproduksjons turnèdagbok #3

To nye konserter er unnagjort, og det skal bli litt godt med en spillefri kveld og sove i egen seng i Elverum etter 5 konserter på 6 dager med et ukjent høyt antall mil med meget variert vær og føre tilbakelagt.

På mandag reiste vi fra et Molde badet i solskinn etter et flott døgn og konsert der. Vi bestemte oss for å ta nok en liten de-tour for å få med oss den spektakulære atlanterhavsveien på veien til Surnadal. For ifølge en kartleser hvis navn skal være unevnt så var det bare en halv times kjøring fra atlanterhavsveien og til Surnadal. Vi kan ta selvkritikk på at vi burde tenkt oss at det ikke kan stemme, men det viste seg etterhvert at det var en halvtime til Surnadal Sparebank i Kristiansund, og ikke til selve Surnadal…hehe. Skitt samma, vi fikk se en fantastisk bro i elendig vær og fikk 2 timer ekstra i bil som vi ikke hadde tenkt på. Vi dro rett til Dreamfarm Studio som drives av faren til John Robin i klassen. Et fantastisk studio laget inne i en låve på en gård i Surnadal. Et meget inspirerende sted hvor komponeringsgenene fikk fart på seg hos elevene. Derfra dro vi til Nordmøre fhs, som var kveldens kontor. Vi blir tatt fantastisk imot, og får spille på en scene med skikkelig lysrigg foran et entusiastisk bra publikum. Kveldens “teachers corner” falt på Hey Jude, noe som skapte stor allsangfaktor. Er det noen sak å være på turnè da? 🙂

Etter en roligere morgen og god lunch på Nordmøre, satte vi kursen mot Peder Morset fhs i Selbu. Her blir vi også tatt fantastisk imot av elever og ansatte, og vi rigger oss til i matsalen. Det blir en mer intim kafèfølelse enn kvelden før på stor scene og lysrigg, og det er jo det som er gøy med å spille på folkehøgskoler – man må takle alle arenaer. Vi gjennomfører den 5.konserten med stor bravur, og fikk ikke gå av scenen uten ekstranummer. “Teachers corner” var i dag “Vil du værra med meg hjem i natt”, siden vi var i Trøndelag og siden Halvor ikke greier å spille DDE-shuffle på trommer…enda..

I dag går kursen hjem til Elverum, siden vi har spillefri. Vi stopper på i Trondheim for å få med oss Rockheim og en middag i Tyholttårnet på turen. Det skal bli helt ok med en natt i seng etter ei uke på madrass, men alle er ved godt mot og vi koser oss på tur. Siste stopp blir i morgen på Toten fhs og en jamsession på “Hemmat” på Gjøvik.

to be continued…

 

Skriv en kommentar