“Hvor er hjertestarteren?”

Dagen i dag har tatt pusten fra de fleste av oss. Både når det gjelder vågale skihopp og når det kommer til kveldens siste aktivitet: pardans! Det at folk har konkurrert om å komme først ned bakken på akebrett gjør det heller ikke enklere for tilskuerne. Farten var blant annet så stor at mange av bildene ble utydelige. Litt bedre var det å stå og observere miniski-sprinten fra sidelinjen. En aktivitet som tester både presisjon og balanse. Likevel er det ikke å komme bort ifra at denne sprinten krevde en del forslåtte rumper for å få pallplass.

Heldigvis var det mer vennlige aktiviteter inniblant, som Wii-boksing og lynsjakk.

– Overskriften er et sitat nylig uttalt av vår kjære dansedommer Susan etter at hun fikk hakeslep. En av studentene imiterte mildt sagt Frank Løke fra “Skal vi danse!”

(Bilder vil komme fortløpende ettersom de er sett igjennom og plukket ut)

Album 1 – Akekonkurranse 

Album 2 – Skihopp

Album 3 – Miniski-sprint

Album 4 – Wii-boksing

*Bilder kommer*

Album 5 – Lynsjakk

Album 6 – Pardans

Skriv en kommentar