Tilbakeblikk på Budapest med Foto/Opplevelser

Mens temauka går for fullt mimrer vi tilbake til Budapest med fotoelevenes bilder fra turen.

Elevene fikk i oppgave å gjøre en mote-shoot i løpet av turen. I tillegg ble de overrasket med spontan photoshoot på ruimnpuben Szimpla Kert. De trakk partner og hvilke følelser de skulle formidle med bildene, så var det bare å finne et passende location – noe Szimpla Kert har mye av.

På storbytur blir det naturligvis en del street photography. I Budapest gjør arkitekturen, monumentene, slottene, utsikten, trafikken, metroen, den gamle trikken og folkene dette til en veldig spennende sjanger. Man kan rusle nesten hvor som helst og finne spennende motiver.

Den tredje oppgaven til elevene var å filme opplevelsene sine, og i forrige uke brukte vi materialet da vi lærte redigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro. Det betyr at det snart kommer flere filmer man kan glede seg til.

Her er et utvalg av bildene som er levert inn:

Skriv en kommentar