Utstillingsåpning for Foto/Opplevelser

Jula nærmer seg og høsten oppsummeres med en utstilling på senteret Kremmertorget i Elverum. Her har Foto/Opplevelser fått låne et digert butikklokale, og utstillingen er åpen i senterets åpningstider.

Bildene viser reise, opplevelser, erfaringer og minner fra første halvdel av skoleåret. Hver elev har gjort et utvalg av sine beste bilder, og til sammen gir bildene et godt innblikk i alt det elevene har jobbet med. Det er reisefoto, actionfoto, naturfoto, mange ulike teknikker i fotostudio med kunstig lys, utviklingsprosjekter, portretter og iscenesatte bilder med etterbehandling Photoshop.

Akkurat nå er fotoelevene i Budapest og har allerede begynt jakten på motiver til avgangsutstillingen i mai. Dette er med andre ord mye å se – og mye å glede seg til fra fotoelevene.

Følg med på Instagram @elverumfhs, #efhs_foto og @fotogutta for instant-oppdateringer.

Skriv en kommentar