Konge karaokekveld!

Stemningen stod i taket og latteren satt løst på tirsdagens kulturkafé med kake og karaoke.

Med lyd og lys på plass i peisestua var det mange som tok mikrofonen for å på best mulig måte formidle klassikere som «Take on me» (Elise og Jenny), «Hopelessly devoted to you» (Isak), «Leva livet» (alle trønderne), «I would walk (500 miles)» (Vegard og Rolf Arne) og «Wild rover» (Eivind og foto«gutta»). Vi fikk også Justin Biebers «Baby» tolket av Dainius og Elias, Kanye Wests «Gold digger» av Sofie og Tale og en lang rekke andre raplåter der «artistene» i større eller mindre grad klarte å henge med i svingene.

Fotolinja var ansvarlige for kveldens Kulturkafé, og stilte med krydderkake til karakter 10/10 (ifølge den muligens noe inhabile fotolæreren). Det spørs om ikke vi må arrangere karaoke minst en gang til før året er omme…

Skriv en kommentar